Baby Firash Irshad 1 bulan

Assalamualaikum,
hai hai hai

blog ni agaknya dah bertukar ke blog keluarga dan bayi untuk masa akan datang al maklum lah tumpuan beralih kepada anak-anak gitu...

Dalam tempoh masa sebulan ni perkembangan baby sangat lah memberangsangkan. mana tak nya baby rash minum susu formula... Bukan mima tak nak bagi susu ibu tapi kuantiti menyedihkan. tapi tak pa kita fikir positif. mungkin tak da rezeki arah yang itu...

krik krik krik
dahhhhhh tak da idea nak meraban dah.....
Best sebenarnya bila ada anak ni. lagi-lagi anak sendiri dan kita urus sendiri.. lega kalau tengok dia tidur lena.lega jugak kalau dia poo poo tiap hari..lagi lega dia bukan jenis kuat meragam...

first apoitment dekat klinik ari tu nurse check berat + tinggi baby. berat naik ke 4.5kg...wahhh sehatnye anak mummy....

membesar dengan sehat dan kuat!
ok bai

Comments

Popular Posts