Khasiat Sabun Beras


Pernah dengar ttg sabun beras? mima guna sabun nie dalam tempoh sebulan lebih....b4 this mmg ade guna pencuci muka tp banyak giler jerawat keluar sampai takut nak guna pencuci muka.....then bila dah berkerja mima try guna sabun beras..mima pilih coz sabun ni dr bahan semulajadi....

Khasiat Sabun Beras
++ Melembutkan kulit
++Memutihkan kulit muka anda
++Menghilangkan bintik2 hitam
++vitamin C

Mima x jual sabun nie...just nk share yg sabun nie mmg betul berkesan lgpun dari bahan semula jadi so x takut sgt tuk gne lg pun murah je...sesuai untuk yang berpendapatan rendah dan masih boleh menjaga kecantikan diri....... :)

***Orang kata muka mima makin berseri?hehehe.........

Comments

mima beli sabun ni katne?
cikmima said…
mima beli kat ofis.....nk ordered ke...hehe boleh2
nadya said…
jom tgk sabun beras murah2 kat sini =p

http://www.facebook.com/profile.php?id=100001604385761
cikmima said…
okay..TQ.... kalau murah bleh la mima beli..mmg tengah mencari yang murah pun

Popular Posts