1st GIVEAWAY "moment to be remember"

Hye Semua, okay kali nie mima pulak nak buat Giveaway... Ni kali pertama mima buat sebab ade sponsor dari FM theweddingphotog... tanpa dia xade lah Giveaway nie... So kawan-kawan.... Anda semua dijemput untuk join giveaway nie dengan SYARAT-SYARAT dan TERMA yang ditetapkan... [alamak aii macam serius je bunyi kan]
  • Jadi follower blog mima sebab nanti senang kalau ada apa-apa update tentang giveaway nie....
  • Add FM di FB beliau -->  Fariz Muhazir Theweddingphotogs 
  • Letak GAMBAR anda dan pasangan yang paling romantik dan menarik tertarik kau memang d'boMM
  • Letak Picture GiveAway diatas dalam Post Entry anda dan di SideBar
  • Dan mintak sangat sangat link kan balik ke blog mima okeh...
  • Sila tulis ayat yang boleh membuatkan anda menang "Saya perlukan giveaway ni sebab.............."
  • Tingalkan link post entry dia bahagian comment
Terima kasih untuk sesiapa yang menyertai pertandingan nie...Tarikh tutup adalah Pada 31 MAY 2011 bersamaan pada hari SELASA.....

Hadiah Giveaway nie ade lah|| satu session PRE WEDDING or POST WEDDING dengan konsep pilihan pemenang..tapi tarikh mengikut kesesuaian kedua belah pihak... tak pun COUPLE PHOTO or FAMILY PHOTO or MATERNITY PHOTO or KIDS PHOTO....anda pilih la yup....

TIPS utk MENANG|| bagi gambar yang menarik + tulis ayat yang jiwang or menyentuh hati jiwaku untuk pilih anda sebagai pemenang okeh.....

Giveaway akan di close if penyertaan tak membransangkn la ye...lalala
**********
WITH LOVE
cikmima

Comments

b a m b a m ' s said…
alar... orang single tak leh join lar ekkk.. huhuhu..
cikmima said…
@Ardinihumaira|| Gudluck okeh

@Bambam's|| ltak la pic akak ke...huuuu bleh jgk
sobri yaacob said…
singgle mingle..ha... nak joint,,..tapi x boleh ar.... x de pakne...:)
cikmima said…
@sobri yaacob||tgu giveaway lain la jwpnye..heeee
kat ofis xleh nak bkak fb
cikmima said…
yg itu tak wajib pun...haha....
mimi said…
alahai. ni yang nak letak gamba mama&abah ni. HAHA. boleh x?

session tu akan dibuat katne ek?
cikmima said…
@mimi| Boleh2.... session akan dibuat kat tmpat yang dua2 blah pihak senang nak pegi...
mrsbifa said…
dah kawin la akk ni..bule join ke?
cikmima said…
post wedding bleh....meyh la join
fatin said…
kak mima..hehhe.. fatin xdpt le nk join~ xcukup syarat..ngee.. pape po thnks ek invite fatin jugak.. =p
cikmima said…
@fatin|| owrite.......welcome
mrsbifa said…
dah siap dah..hehehe..
jmputla ye tgk penganjur.. -->

http://mrsbifa.blogspot.com/2011/04/saya-nak-menang-giveaway-ni-moment-to.html
Masmira Masri said…
http://myaleo.blogspot.com/2011/04/moment-to-be-remember.html

da siap.hehehee support ko mek...!!!!
cikmima said…
@mrsbifa|| tq join
@masmira masri|| tq join
MAMALOVEYOU said…
CIK MIMA...done....sila-sila.....nengok yaaa
http://mamaloveyou.blogspot.com/2011/04/contest-moment-to-be-remember.html
ara said…
alamak...tak boleh joinn laa sis (:
si dia tak suke tangkap gambar (;
maaf..
tp..
mcm best..
nak join..
cikmima said…
@ara||heeeeee...tak suka bergambar x jadi mslah tuk ktorng sebab kebanyakan pun lelaki x ske bgambar... :) try la dlu...mne tau tbkak ati dia tuk photo shoot..heeee
Siti Arinah said…
dah buat n3....meh singgah....

http://arinahsanat.blogspot.com/2011/04/1st-giveaway-moment-to-be-remember.html
cikmima said…
@siti|| trima kasih join GA nie.....
MOK&SONS said…
:) dah follow..tapi malu la nok bagi gmbo..ehheheh..eden jejaka pemalu..ehheheh
cikmima said…
@mok||ceyh....malu eh....rugi la mcm tu.hehe
Datang dari blog cik anis,saya sudah join & dah ikut terms cumanya kat opis tak leh on9 FB so belum sempat nak add kt FB.. tp promise untuk add stelah online ea cik mima.. =P

http://cumaakudankamoo.blogspot.com/2011/04/1st-giveaway-moment-to-be-remember.html
eintan nurfuzie said…
http://nurfuziecontest.blogspot.com/2011/04/1st-giveaway-moment-to-be-remembe.html
ni dh join..alih2 kena mengena gak dengn member aku dak c fariz Muhazir Theweddingphotogs (Fariz Muhazir)
cikmima said…
@norhasymmah|| thanks join Ga nie..owrite u are on listing :)

@eintan||thanks join GA nie...lar ye ke kwn fariz..hehehe
SiLabiLabi said…
ala..LabiLabi tak kawen lagi macam ne tah??

kalau bagi adiah lain takley ker????/
cikmima said…
silabilabi|| tak de gf ke? kalau de gf boleh la gmbr ngan dia...tak pun mintak jasa baik en labi publish kn giveaway ni..bg ramai2 lagi join..hehehehe Thanks :)
~~@lyci@~~ said…
salam.. alycia nk join..

http://alycia-dan-contest.blogspot.com/2011/05/1st-giveaway-moment-to-be-remember.html

tq ;)
Nana said…
join
http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/05/1st-giveaway-moment-to-be-remember.html
juelee said…
join

http://jueleecontest.blogspot.com/2011/05/1st-giveaway-moment-to-be-remember.html
cikmima said…
to alycia,nana & juelee thanks coz join GA nie.....dah makin confius nak pilih yang mne satu kan utk jadi pemenang....huuuu anyways GUD LUCK semua... :)
eb ezrin2 said…
eB nak join gak yer
http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/05/1st-giveaway-moment-to-be-remember.html
tq
Alya said…
saya join:

http://fasyafrina.blogspot.com/2011/05/1st-giveaway-moment-to-be-remember.html

id : alya
Nida said…
As-salam Cik Mima..

Kak Nida join ye.. moga2 ada rezeki...ameeeeeennn

http://nisajijah.blogspot.com/2011/05/1st-giveaway-moment-to-be-remember.html

id follower: Nida
id FB: Nida Muhammadon

tq:)
Perindu_ZULika said…
a'salam..
ok2...cik mima ni mama zulika nak join yer...check2 dah qualify lum..heheeh
http://zulika09.blogspot.com/2011/05/1st-giveaway-moment-to-be-remember-join.html

id follower:perindu_zulika
if fb:dewi zulika

tq=)
SALAM.LISA JOIN

ID:LISSA
ID FB:NURLISA AFHA

LINK:http://lisaafhacontest.blogspot.com/2011/05/1st-giveaway-moment-to-be-remember.html


TQ

Popular Posts