Senarai barang-barang bayi baru lahir dan persediaan berpantang

Assalamualaikum
Hye semua

Ari tu mima ternampak kat instagram ada akak ni share list untuk baby baru lahir :) jadi mima pun mintak satu copy. mengada kan? padahal boleh je cari kat google image.huhu

Untuk senarai di atas sebenornye tak de lah semua benda kt kena beli. beli ikut keperluan jugak tapi dorang dah listing just ko pangkah la mana yang ko tak nak...mudah mudah mudah.com

Disebabkan mima ni anak last (bongsu) jadi akak2 yang dah beranak mewariskan sesikit keperluan baby... Alhamdullilah JIMAT! dan alhamdullilah ade client yang berhati mulia bagi hamper barang2 baby....wahhhhhh JIMAT! penjimatan berganda2

korang bole copy je gambar tu secara percuma :) sebab mima pun copy saje.....

Happy Happy, FM pun dah tempah set tilam baby kat kawan dia cantik dan comel... kalau berminat boleh la buat tempahan

FB: UR Babies

set tilam macam atas ni
COMPLETE SET
Tilam : 28" x 38" x 2"
Bantal Kepala : 13" x 10"
Bantal Peluk : 17" x 8"

alahai comeinye...... banyak  corak tapi kita kena pilih corak selamat la. sebab si kecik dalam ni takut dia buat magic pulak. dah scan boy, yang bidan cakap girl... ewah ewah... suka surprise mummy n daddy ye sikecik jr.F

Beg untuk prepare barang baby pun dah beli jugak :) baru lah terasa nak menyambut orang baru tau. harap semua berjalan lancar. dah tak lama je lagi...... kawan-kawan yang pregnant sekali semua dah beranak dulu..huhuhu.... ape pun Harap dipermudahkan. sentiasa positif positif dan positif.

^tq sudi baca

Comments

Popular Posts