Love Contest|| "1st Giveaway By Cik Aina & Cik Zombi"

Yeah...sekarang mmg banyak pulak contest yang mima nak join..bukan pe mne tau rezeki kan...hehe
contest kali ni di anjurkan oleh CikAina @ CikZombie
Nie jugak ade lah contest pertama dorang
Pe hubungan dorang nie erk?

och.....mima pun x pasti mungkin dorang ni kawan baik..yang tengah bermurah hati nak anjurkan giveaway :) dan mima pulak yang tengah suka nak join banyak contest & nak tambah kwn2 blog....

SO

Syarat2 Adelah seperti berikut:
**Jd follower tuk kedua2 blog nie
Cik Aina - http://sayaainna.blogspot.com/
Cik Zombi -  http://shimaituaku.blogspot.com/
**Copy banner + letak banner kat side bar seperti biase & jgn lupe link kan trus ke blog  Contest
**Tajuk entry mestilah "1st Giveaway By Cik Aina & Cik Zombi"
**tingalkan link kat blog penganjur...supaya senang nanti CikAina & CikZombi nak semak yang join contest nie...
**Tag kwn2 :) [Yg nie x wajib]
**Due Date: 5 Januari 2011
 

Comments

Popular Posts