Nurul Aleya Zara [Al-fatihah]

06/06/06 - 01/01/10
1 hari sebelum hari kejadian
**Malam tue mima mkn lewat..tp pelik dia still x tido n ckp kat mak yg dia nk teman mima mkn...nk suap ara tp dia xmo pun...
**Men cikgu2 ngan ara...lukis2 burung, lukis barbie....ara jd cikgu..acu jd anak murid je...budak nie x ngantuk lg ke....
**Tgok tv plak...mima tkut2 kn dia..hantu hantu....bkn men kuat dia peluk mima then g peluk emak coz dia tkut..
takut2 smpai tertido....

Hari kejadian
** pg2 lg ara wat muka sayu je...dia dtg kat mima n hug mima...lme dia hug..mcm xde tenaga...pastu mak suh ara mandi...nyanyi2 lagu wonder pet.....bijak btul budak nie...
**lepas mandi tue mima pakai kn ara bju...mima pilih gaun coz mama ara nak blik ari tu..mima ckp suh cantik2...x sangke tue jgk kali terakhir mima kn pkaikn bju tuk ara....
**Ara mintak mak mima call mama blik cepat..beria2 sambil2 tuh menyakat la dia...nangis dia..tp jap tuh baik blik ngan mima...mima dukung dia..smpai ara tetido kat bahu mima...x sangke tu kali terakhir mima kn tido kn dia...

 mcm x sangke je ara dah xde......
nanti mima smbung crite lg....
semoga ara bhgia dia alam yang satu lagi...dia x punya dosa ape pun...kami sekeluarga xpnah lupekn dia even dia dah pergi jauh tinggalkn kami..... AL-FATIHAH

Comments

MAMA LIZA said…
miss her so much.....

Popular Posts