Paintball - Sudahkah anda Bersedia

Haaaa....... tinggal bpe hari je lg nk men paintball.. bg review skit ttg PAINTBALL ni.......
paintball ni adalah pemainan yg mula popular kat US tu pun En.wikipedia bg tau n bla bla bla panjang lak history of paintball tp setahu aku ler. 
  • Paintbal ni game mcm ala2 perang. 
  • 2 team atau lebih kalau kawasan besar n lebih advanture
  • Dibekalkn ngan pump gun + bebola yg berwarne
  • Team akan diarahkan tuk tawan kawasan pihak lawan dengan ambik bendera dr kawasan lawan....huhuhu ade Bran??
Terpikir pulak la mcm mne aku nk main game nie.Coz dlu masa kecik slalu men mak2 je..huhu mne de main game perang2 ade pun layan red aleart tue pun tgn aku je yg bgerak.....
 
PERSOALANNYE: MAMPUKAH AKU??
 

Comments

Popular Posts