Mas Amira thnks For being my F.R.I.E.N.D.S

Terima Kasih Mas Amira
sebab dah jadi kawan sy...ouchh.....baik je kn...ok3 sgt2 trima kasih coz dah jd kwn aku slma bertahun2 even kadang kt rse makin jauh kn..tp kadang2 jgk cube tuk rapatkan kembali persahabatan kita nie.....
MASIH KAH KAU INGAT?
hahaha........mse pertama kali kita kenal..mse tuh kat sekolah ST.TERESA (2)....kau bg aku pencel box...aku still ingt tp sorry pencel box tue hayat dia x lme...ngeeeee
masa sekolah rendah mmg la kita dua je kn bekepit je coz ko je kawan yang sekepale ngan ak
then bila masuk skolah menengah ade pulak yg dengki ko ngan aku...xpe2 kt lupekan hal tuh... pe pun thanks mas coz still b'kawan ngan ak...aku ade gak simpan kad raya yg ko bg...touching gile...haha
& ade gambar time kita g party bufday wawa

& gambar nie pulak mse ko ikut aku blik kmpung...time nie akak aku tunang kot...aku pun dah ingt2 lupe coz dah lme kn....
terima kasih bgat mas.......n aku terharu gile bile ko wat video sal aku ri tuh.....mmg tahap nk nangis dah tp aku tahan...hehehe tu aku wat cite sal ko ni...pape pun hope ko happy ngan insan yang ko sayang skng nie...kawin nti jgn lpe jemput2 "rosmima & pasangan"...hehe dalam ko xtau sebab jemputan ko ri tuh jgk aku da de pasangan real aku skng nieh....xpe nti2 aku knal kn kat korang...skng undercover lgik.....hope persahabatan kita nie kan kekal selama lamanya....LOVE U FRENS

Comments

Masmira Masri said…
haaa aku sayang giler tau kat ko....thanx gak coz jd kwn aku yg biul nih..

tp kn asal akuxde koleksi pic nih...kijam

n pic no 5 dgn dak kecik tuh aku tgk aku a mcm jerangkung takot aku...by da way kad raya tuh kn asal tulisan dpan mcm lain jer!!!

nih kad aku n "pasangan" ek??
cikmima said…
aku pun sayang kat ko mas... :)

aku pun xde pic yg ko ade...haha so nie je yg aku ado...

uih kad raya tuh...tulisan ko wei...
Masmira Masri said…
xde r aku tgk tulisan dpan cam cantik sgt jer so aku rs kad tuh pasangan aku "N" bkn name sbnar yg tulis kn kot nama dpan tuh coz tulisan aku bughok n aku hengat lg tulisan dye tuh

Popular Posts