The Tourist


Ari Ahad yang lepas.....Aku g dating ngan F..lepas dah 3 hari tak ketemu...acualy 2 ari je....uwaaa rindu...ye lah org ngah hangat bcinta...lg pun aku kn batak bab bercinta ni....hahaha so dia ajak aku tgok wayang crite THE TOURIST....
Pelakon2nye adelah........
Angelina Jolie
Jonny Depp

crite nie psal diorang nak cari orang yang dah soglap duit haram yg bnilai bjuta2...angelina jolie plak dorang nye fokus tuk cri individu misteri tu coz individu tu akan bhubung ngan angelina jolie tu je....lam movie nie aku ske tgok muka angelina jolie tuh..relax je gaya dia nak2 muka dia mmg dah cantik gile...admire ngan bentuk badan dia..perghhhh.....mmg cantik & x dpt dnafikan lg...
mmg cerita ni agak boring skit tp xde la boring smpai tahap nk tido coz tgok angelina jolie je lam movie nie...keh3..... last skali dorang pun x sangke yg jonny depp tuh la suspek misteri tuh...tp polis sume dah stop tuk cri dia coz dia siap tingalkn cek jumlah yg polis nk....kire setled kat c2 je...sekian terima kasih!
THANKS F COZ BWK MIMA TGOK MOVIE

Comments

Popular Posts