Love Contest|| BIFAS COLLEZION 2011 CONTEST "Confident With Yourself"

Owrite......kali nie rasa nak join contest dari MRSBIFA.....sy telah di invite oleh tuan punye blog....hehe thanks akak coz invite me.... >_< TERUJA!!

korang pernah dengar x BIFA'S COLLECZION? kalau x pernah dengar korang klik kat link tuh n tengok.....salah satu butik online yang slalu jugak mima beli barang dr diorang murah okeh! n berbaloi.....x caye g tgok :) 
antara jenis pakaian yang dorang jual adelah......
>_<
mima pilih gambar nie sebab time nie shoot dekat ulu bendul,Negeri Sembilan & mima pakai long dress dari  BIFA'S COLLECZION + mima pakai cardigant coz mima bertudung...... dan tengok tuh mima tarik tudung tuh over kan sebab terlalu confident lar tuh....hahaha n rasa catik?? cantik ke? maybe sebab makeup kn......
**********
'Saya rasa confident dengan bifa's collezion kerana saya selesa bila menggunakan pakaian dari bifa's collezion serta saya mampu untuk membeli pakaian dari butik ini kerana haraga adalah sangat berpatutan :) jadi semua orang boleh bergaya cantik..dan tak perlu berbelanja lebih...sesuai dengan tren masa kini"

Tag:

Comments

mrsbifa said…
tx 4 joining dear..

Popular Posts