Maternity Photo Shoot || Linda & Nizam

Venue: Putrajaya
13 February 2011
**********
Semua nie telah di rancang oleh Fariz tuk shoot gambar kakngah memandangkan kak ngah tengah sarat mengandung anak sulung nye...sangat excited.....dan sebagai assistant bidang terjun...mima pun prepared lar ape yg ptut... tuk buat semua orang happy dengan pe yg dirancangkan tanpa makan pil perancang..hak3 okeh!!
1 day before
*Pesan too kakngah n kaklong tuk pakai WHITE!! kalau tak white nti fariz xmo amik gambar.hohoho
**checked sume barang dah ready
**make sure sume siap n kul 6 sume kena begerak ke putrajaya
The Day
mima bangun n kena siap dulu then bru kna kejut kan photog nye...En.Fariz yg ado pemasalahan tido...keh3 payah sgt ngejut dia....dan make sure mak,bapak, kakngah n abg nizam pun siap2 tok gerak ON TIME...but biase lar....tak brape nak on time coz tunggu kaklong dan FAMILY...
naseb lambat skit je
sampai sana sangat lar awal dan kena tunggu cerah skit...then set tempat :) 
lepas set tempat dan susun semua barang ---> shoot
HASILNYE
loading
loading
**gambar x byk nk letak kat sini...boleh tengok di facebook
Fariz Muhazir

Comments

MAMA LIZA said…
great great job..speechlesssssss
cikmima said…
yup...sy pun sgt excited

Popular Posts