AISA & IJA - Akan Datang || Pre Wedding Photo Shoot

The Concept|| Picnic
Location|| Pantai Kelanang,Banting Selangor

mima sangat excited sebab dorang nie hensem dan cantik sangat sweets dan masih muda lagi so kitorang dah plan untuk buat picnic di tepi laut dan lokasinya telah pun di pilih....
sekarang mima ditugaskan untuk sedia kan barang-barang untuk buat concept picnic yang sgt2 simple.... tapi nak nampak sweets macam dorang dua orang nie...

proop pun mima ingat tak perlu banyak sangat coz nti kang nampak serabut
sebab fokus more too Aisa & Ija

HOPE
apa yang dirancang berjalan lancar
**********
WITH LOVE
cikmima

Comments

Popular Posts