Awk setia tak dengan saya?

setia? ape itu setia? korang tau tak?
setia tu bila sesorang nie sangat menjaga perhubugan dorang dengan pasangannya...setia dari segi mental dan fizikal..haha macam mane pulak tuh kan? tapi tak perlu kot terlalu setia sampai sanggup pinggirkan kawan...tak perlu sebab selagi anda tahu beza kan perhubugan itu.
anda dengan kawan
anda dengan kekasih/suami/isteri
anda dengan kawan tempat kerja
atau
anda dengan keluarga

dalam zaman yang serba moden nie...
masih ade lagi ke orang yang setia?
masih kah? masih kah?
tanya pada diri sendiri lar
yes mima setia orangnye[untung la kamu]

cuba tengok movie "A Moment to Remmember"
Son Ye-jin as Su-jin,
Jung Woo-sung as Cheol-su,
 Baek Jong-hak as Seo Yeong-min
movie nie sangat-sangat best! dan tunjukan erti kesetiaan..
mima nangis tengok movie nie

jom tanya pasangan anda...."awk setia dengan saya tak?"
**********
WITH LOVE
cikmima

Comments

Popular Posts