Cantik dimata kamu....

Cantik luar 
Cantik dalam 
Cantik dengar sini
hehehe
mima tertarik dengan video nie di you tube
cantik itu subjektif
kadang-kadang orang sanggup belanja lebih asal bergaya dan rasa HOT sebab tue ade pepatah
"biar pape asal bergaya"

tapi bagi mima cantik tue tak perlu sangat kot
asal kan kemas
sedap mata memandang
simple but nice pun dah cukup dah
:)

tapi kalau nak tengok fesyen sekarang ni [to girls]...mima tengok macam pokok krismas bergerak pun ado dah...heeee dengan sepit rambut,ade reben,ade bunga n kadang2 ade jugak blink-blink..... sorry lah kalau ade yang terasa kan...tapi memang betul la..korang rase ade ke yang berkenan if tengok dah macam pokok krimas bergerak? even korang rase diri sangat CUTE, COMEI, IM THE MOST CUTEIIISSS.....
hahahaha

pe pun tue semua pilihan masing-masing
yang paling penting adelah budi bahasa dan cara anda membawa diri tuk berdepan dengan orang ramai..
biar simple asalkan budi bahasa CANTIK...

untuk that video kredit to sempoi gile kamu nie
 
**mima cantik x? kihihihih
**********
WITH LOVE
cikmima

Comments

nad said…
CANTIK SGTSGT AWAK! :)
cikmima said…
eh......trime kasih awk... :)
awk pun cantik

Popular Posts