Love Contest || JOIN CONTEST with MIZZWATI.COM

Meyh la join contest MIZZWATI.COM semperna baru bukak website nye ini...
hadiah yang bakal di menangi adalah
Original vantage tea pot yang bernilai rm 350.00
OR
MAC lipstic - Original

**Syarat-syarat penyertaan adalah**

Klik as FOLLOWER or add FB or both of them

Jika ada blog…
kena la secara secara ringkas cerita sikit mengenai contest ini di blog & masukkan link ke blog mizzwati

link penyertaan di ruangan entry ini. Tinggalkan komen supaya senang mizzwati nk menjejak anda dan buat penilaian.

Hanya kepada yang berasal dari MALAYSIA

Penilaian akan dinilai oleh mizzwati sendiri secara adil dan saksama.

5 finalist akan diumumkan dan akan melalui proses cabutan bertuah

Tarikh tutup penyertaan pada 30 April 2011. Start now

The winner akan mizzwati promot dalam web dia or ada bisnez mizzwati akan advertise blog/web korang selama 2 minggu dalam website dia secara PERCUMA.

Website mizzwati nie adelah sebuah website perniagaan online okeh...ape yang dijual? dia jual PREMIUM BEAUTIFUL[PB]....Apakah? menda nie adelah untuk kesuburan wanita..cewahhh...dah macam doctor pulak kan..tapi betul la.kebaikan dari penggunaan PB ni adalah "helps to balance your hormone estrogen and progestron"...kire bagi kesuburan tuk cepat dapat baby...selain dari tu..penggunaan PB nie dapat kembalikan bentuk badan anda kembali seperti biasa tuk yang selepas bersalin....nak badan ramping tak?? wihiii....
so u all can try this!!!
***********
WITH LOVE
cikmima

Comments

Popular Posts