Love Contest|| "Mimik muka minta lempang"

mima nak join contest ni sebab mima pun suka jugak wat muka dan kadang-kadang rasa macam perlakon terbaik bila suka sangat buat muka-muka mintak lempang nie...bukan setakat muka mintak lempang tapi muka mintak kena pijak pun kadang2 boleh buat Ooooo...kah kah kah dasyat kan...

so kali nie mima pertaruhkan satu pic mintak lempang
lokasi tempat nie di seremban 2
muka mintak lempang nie  mima buat kononnye nk buat muka marah...
haippp!!! dekat FM..macam marah paparazzi
Mimik muka mintak lempang saya adelah
Ha....garang tak muka mima nie...rase kalau lah bakal mak mertua tengok mau kena reject trus ak nie kan... ishhh......jangan menilai orang dari luaran nye saje...okeh untuk contest nie ade jugak syarat2nye..mane boleh pakai bedal kan..

syarat-syarat

mesti la jadi follower beba

then, korang kene copy paste link pic beba ni kat blog korang..

pastu cite la nape korang rasa nape ekspresi muka huduh korang ni patut menang.

then, korang kene tag minimun 3 kawan blogger korang yang lain..

 Due date:1 April 2011

Comments

ellia zahara said…
hai cik mima..tq join contest cik beba!! heee nanti result 1 april 2011 oke!

Popular Posts