Together With Love

 Dalam perjalanan nak antar abg chiko........tetibe dia cakap "ada camera? cik mima nak bergambar??" ape lagi kan...jommmmm.....wihiiiii then encik pung pang pun nak join posing.......mari......tapi memang x sanggke lar bole dapat pic macam nie...so new tips nye.....
tak semestinya tempat kita nak ambik gambar tu kena tempat yang best2 cantik2.....even tepi longkang or belakang rumah pun boleh dapat pic yang bang bang boomm macam nie :)
tak lupe thanks to abg chiko coz ambik pic kitorang nie.....nampak nampak cantik kan....kalau nak pic pre wedding or post wedding yang ala2 macam nie....sila la add FM x pun Abg chiko di FB....
nie lagi satu gambar...
**********
WITH LOVE
cikmima

Comments

Popular Posts