Tips Hebat & Terbaik

Situasi 1
Berkeinginan tinggi untuk ambik jurufoto yang profesional tuk majlis perkahwinan anda tapi Duit ala ala kadar je yang ado....tapi majlis perkahwinan lambat lagi.....

Situasi 2
Tak de calon lagi tapi minat dengan gambar-gambar wedding yang best sambil tu pasang niat tuk ambik jurufoto yang PRO dengan hasil yang nangis ahhhh tengok gambar tuh..wihiii [gile excited kan] tuk majlis perkahwinan anda akan datang yang tak tahu bile nye.....

Situasi 3
Ade duit.....boleh pilih je mana-mana jurufoto tuk majlis perkahwinan dengan senang hati[untung la kaya]

Penyelesaian Masalah 
[wahaaaa macam matematik pulak kan]

Ape kate dari sekarang anda buat la pemilihan yang bijak dan tepat.... Lagi-lagi kalau ade expo atau pameran pengantin...cubalah rajinkan diri untuk pergi ke tempat-tempat yang macam nie sebab selalunye diorang akan  bagi DISKAUN kaw kaw...... :) anda suka diskaun? mima pun suka sangat....kalau free lagi suka..hahahaha tapi kalau free memang tak lar kan....

Booked tarikh untuk tarikh yang akan datang......lagipun boleh la start menyimpan...jangan pulak pikir cost yang tinggi sebab pembayaran untuk jurufoto mengikut peringkat....bukan sekali bommmm bayar semua... Untuk Cara pembayaran kena tanya jurufoto yang anda ambik...sebab berlainan caranya..

Untuk yang xde calon pulak korang boleh je bayar sikit..pendahuluan untuk tahun yang akan datang atau tahun tahun yang lagi depan sebab deposit je korang bayar....lagipun akan datang mesti lagi gompak kan gambar jurufoto anda tu....heeeeeee dalam masa yang sama anda bole try mengorat aweks-aweks...meowwww meowwww....... cube guna ayat baru " hye awk sy dah booked Photographer TWP tuk our wedding  suka x? @ Agak-agak bile kita boleh pegi khusus kawen same-same?" hahahaha [cube try tengok]

Untuk situasi yang tak mempunyai masalah tuh..... TANIAH kerana anda orang-orang yang tepilih sebab takda masalah kewangan tapi anda perlu jugak buat sedikit analisis sebelum memilih jurufoto yang tepat..jangan tersalah pilih sudah :)
**********
WITH LOVE
cikmima

Comments

Popular Posts