Tips Memilih jurugambar Perkahwinan ANDA


 MEMBUAT PENILAIAN / ANALISIS
Buat Perbandingan hasil kerja photographer
buat pilihan berdasarkan minat dan citarasa korang
yakin bahawa gambar tue betul-betul hasil kerja photographer tersebut dan bukan la copy paste hasil kerja orang lain....hehehe sekarang kan banyak penipuan so beware :)

KOMUNIKASI
pilih lah seorang photographer yang Happy Go Lucky
bukan yang pandai buat-buat cerita
tapi hasil pun tarak
huhu
yang paling penting supaya sesi bergambar korang jadi meriah & tak lar stress sangat

BERPENGALAMAN
memainkan peranan penting dalam hasil kerja seorang photographer untuk hasilkan gambar yang best,cantik,menarik dan D'BOMM....walau dalam ape keadaan skalipun
contohnye majlis korang malam ke? buat dalam dewan ke? hotel ke?
rumah yang colour terlalu terang ke..

KEMAMPUAN ANDA
ahaaaa yang paling penting nie la...sesuai dengan budget korang....beringat-ingat lar ketika memilih jurugambar....korang dah buat analisis then dapat pulak photographer yang sporting habis dan berpengalaman....dorang mesti ade PAKEJ.....so pilih lah yang termampu....jangan pulak tanya  

semuanya terletak ditangan korang
mima senarai kan jugak antara photographer yang boleh korang pilih
 **********
WITH LOVE
cikmima

Comments

Popular Posts