Up To Date || Owh fixie....cool!

Trend Fixie di Malaysia
untuk sesiapa yang mengikuti trend masa kini....fixie bike atau basikal yang mempunyai single gear adalah boleh dikatekan item yang penting & STYLE jika anda ada satu :)

yang sebenarnya fixie nie di gunakan oleh despatch kat luar negara untuk hantar surat khabar dr rumah ke rumah....untuk elakkan dari surat khabar tu sampai lambat dan nak elak kesesakkan lalu lintas so dorang guna lah fixie....boleh cilok2 woooo.....

untuk di malaysia kebanyakkan nye yang ade fixie nie budak-budak remaja hip
tapi bagus jugak kalau lagi ramai orang guna basikal
bayangkan kalau semua orang pakai basikal di kuala lumpur?
wihiiiii.... ofcoz sehat kan...

tapi untuk trend fixie nie hanyalah sekadar trend semasa yang kemungkinan tak kekal lama pun macam trend DSLR......semua orang mampu dan boleh memilikinya... untuk tak ketinggalan dalam arus trendy
JOM PEGI BELI 1 FIXIE 

Comments

Popular Posts