Wedding || Shikin & Ridhwan

Tempat || Tasek Titiwangsa
Tarikh || 19 March 2011
Tema || Garden Wedding
Selamat pengantin baru buat kak shikin dan pasangan semoga ikatan perkahwinan ini berpanjangan hingga hujung nyawa...Tema wedding ni garden tapi majlis berlangsung pada waktu malam..... so mima tak dapat nak nampak garden tu sebab gelap[mima ni rabun sikit]...

mula-mula sesat jugak lar mima dan FM coz kad suda hilang....hehe then try tanya orang ofis mima...last-last jumpa jugak... naseb jumpe kalau tak FM memang dah nak balik je sebab kitorang memang dah penat tahap gaban dah dari pagi ade shoot Behind the Pre Wedding || Aisa & Ija - Part I
petang pulak de post wedding
ape-ape pun....mima pegi jugak wedding kak shikin even sekejap
 "happy together ever after"
**********
WITH LOVE
cikmima


Comments

Popular Posts