Wedding||Post Wedding

kali nie Photo shoot
POST WEDDING 
Syahidee Theweddingphotogs & Lynda Zulkipli

Lokasi nie sangat la best sebab lalang yang half body punye tinggi
jadi gambar pun wow.....tak terkata....time FM shoot mima yang rasa happy sangat sebab mima ada buat survey gambar-gambar orang putih yang best....location yang lebih kurang macam yang kitorang dapat..so ape lagi...suruh lah mereka berposing....berselangkan lawak kitorang...
kitorang ni memang keja nak bergurau je
:)
Let's the picture talk
**Time FM shoot nie tengah hujan.......model pro nie...stil bleh posing....korang memang sporting sihh
[time nie mima dah selamat kan diri dulu]
see....the semak....bukan senang nak dapat semak macam nie...huuuu jelesnye....hahaha tapi takpe kitorang da dapat bahagia kan mereka berdua dengan gambar yang cantik :)
"semoga kalian berbahagia sepanjang melayari bahtera rumah tangga"
**********
WITH LOVE
cikmima



Comments

nad said…
oho, sweet nye ^^ rasa tak sabar pulak :P kekeke
cikmima said…
bile mo kawin? sabar2......

Popular Posts