What the day|| April Fool??

Hye semua, hari nie 1 April 2011..pe yang korang dah kena ari nie.....pagi2 lagi mima dah kena 2x april fool... Nampak bingung nye mima ari nie.... Ceyhhh... Yang peliknye mak pun terlibat sekali... Aisehhhhh.... Malunye... Dah la ari nie ari malas sedunia..bgun tido pun lambat n nak kuar rumah pun macam ermmmmm "boleh tak nak MC please" hehehe....tapi pegi jugak keje......

Duk tengah siap nak pegi kerja dah salam mak....mak cakap "dik xmo minum ke air mak buat? minum la dulu sebelum pegi kerja..." wahhhhhh baek nye mak...layanan istemewa ari nie..cewahhhhh skali minum...erkkkk MASIN MASIN MASIN....mane belajar kopi letak GARAM.... mak said: April Fool!!!.... ceyhhh patut la bapak asik gelak-gelak.....rupenye dah ade pakatan rasia....cettttttt.......

sampai opis pulak kak selvi intercom said lawa ari nie ade ape2 ke tapi KENAPE BUTANG BAJU TAK BETUL.....ish mane ade tak betul kak oit...gelabah dah mima coz kang orng ingat mima gile pulak..wihiiiiiiii sah la APRIL FOOL lagik....uwaaaa...... xmo telibat sebenarnye..cissss

APRIL FOOL? ape tue?
April fool nie disambut seluruh dunia pada 1 April..sambutan pada hari april fool nie kira macam gurauan atau usikan & buat lawak kot tuk orang-orang yang rapat tak pun jiran,maybe musuh anda...tapi please jangan buat kat bakal mertua lak..takut kena reject..kikikikiki

mima try search google tuk gambar april fool...satu pic nie mima berminat sangat dan rasa kawan2 yang kenakan dia nie sangat Kreatif...TANIAH..hahaha
**********
WITH LOVE
cikmima

Comments

sobri yaacob said…
mima: tq commet my blog...anyway...hari ni april fool...ptut la....ha33
cikmima said…
welcome...aah ari nie april fool..siot je terkena
nora said…
dah lama gila kot tinggalkan zaman april fool ni (zaman sekolah), tu ar bile baca entry br teingat balik, haah april fool la

ENTRY HOT : Nak Merajuk
cikmima said…
@nora
mima pun lupe suda..heeee tu yg terkena tuh :)

Popular Posts