2inci wehhh.....

Hye semua,
2 inci bukan pakai kasut tumit tinggi tapi nie 2inci dimuka anda[eh bukan korang tau tapi yang berkenaan lar].....APEKAH?? Perlu ke seorang perempuan tue ber MAKEUP tebal tuk nampak cantik? untuk nampak diperhatikan? untuk menarik minat encik lelaki? serta untuk kelihatan IM THE HOTTES ONE..clik clik clik ala2 artis lalu kapet merah.....LOOK AT ME...meowwwwwww....hehehehe MakeUp to perlu tapi berpada-pada la... jangan sampai 2inci.....opsssssiiiii.....sampai orang tegur kata....hei sape upah joker kat sni....lalalala kan diri sendiri balik yang sentap!!! lari-lari anak ke toilet.......

Mima nak bagi cadangan kan untuk yang suka gile makeup....banyak kan searching la untuk sesuaikan keadaan dan kulit muka anda...heeeeee cuba kita tengok minah salleh punye makeup bukan main cantik then kita try.... Paling penting jangan la macam opera..huuuuu tu memang la menarik minat..minat oorang gelak kat kamu.huuuuuu okeh belari laju sikit ke toilet.... Janganlah malukan diri sendiri ye dan jangan syok sendiri....

Untuk simple punye Makeup just pakai eye liner pun dah ckup ngan sikit blusher + lipice...huuuuu tu cara mima ber'makeup la..memang simple gile....dan mima pun selesa... Tapi kalau mima make up betul-betul complete...2minit kemudian 10x mima akan tengok cermin sebab alamak ai ok ke? ok ke? ok ke? last2 ambik tisu lap lap lap balik muka sendiri...tue namanya NOT CONFIDENT.... huuu
tata
**********
WITH LOVE
cikmima

Comments

nur said…
cikmima]
kite suke yang mekap natural je.. nipis2.. kecuali kalau untuk photoshoot model tu len citer a.. memang kene tebal sbb nak lebih efek kan..

Popular Posts