Aishah & Pasangannye - Akan Datang || Pre Wedding Photo Shoot

The Concept||  English Style
Location|| Putrajaya Maybe
Time|| Early in the Morning

Sooooo here we come with other version of pre wedding....actually lot of thing to do but fariz have chosen this concept for Aishah pre wedding.....i hope what was plan will be done smoothly.....hambek kau speaking london.....kunun nak speaking macam maria elena .... wihiiiii have to watching harry pother so many times so after that u can speak like hairyyy potha......sure gompak.... ok ok cukup berangan!

Memandangkan fariz dah bagi tahu nak buat konsep ala-ala english style mima just terpikir high tea.......Errrmmmm prop ape yang nak guna kali nie....wihiiii dah angkut gelas mahal mak..pilah mari ooooo... lagipun mima cakap kat fariz kalau nak buat sesuatu tue buat dengan SEMANGAT ye...tak mo cincai2....nanti tiba giliran awak nanti orang lain buat cincai marah x?? yang penting customer kamu MELOMPAT happy :)

Nanti mima prepare for the proop okeh...ape2 claim balik..... hahahahaha mark up skit... wihiiii dan the pic of inspirations....... NAK KAWEN jugakkk.....hahahaha Gatal lagi kau mima?? Owh tidak...... saya Excited
macam biasa photo shoot yang kitorang kan buat tak de lah se complete macam nie... nak buat simple tapi rasa macam OWH cutenye mereka..... Doakan Semua berjalan lancar ye... 
**********
WITH LOVE
cikmima

Comments

Dayana AZ said…
woww! comelnye pic2 tu, cne la photoshoot tu nti ek! :)

btw dayana dah email kpd rosmimarazak@gmail.com ea!
cikmima said…
ok..mima da acept :)
MamaEma said…
nanti buat entri yg photoshoot sebenar yer...
cikmima said…
OWRITE MAMAEMA..... TGOK LA PHOTO SHOOT YANG SEBELUM NIE DULU....CUCI MATA :)
Redbloodsnow said…
Wwahh...best lah kalau berkonsep gtue.
nnti jgn lupe update PS kat blog ek ek :)
cikmima said…
owrite nanti mima update review PS pre wedding nie :)

Popular Posts