Behind the event - Malay Wedding Expo || Part 1

Tempat : Mid Valley Exhibition Centre
Tarikh|| 7 April 2011

Update pasal Malay Wedding Expo event........bukan semua yang kita rancang akan jadi macam yang dirancang... hehehe kontroversi sungguh tapi takut nak cakap... tapi hope semua ok2 je dan harap expo berjalan dengan lancar dan banyak yang datang.. Tapi setahu mima la mid valley tu mmg ramai yang datang just peringkat yang datang tue kebanyakkan nye remaja...huuuuuu tapi entahlah dah lame jugak tak lepak mid..kalau dulu time sekolah memang tue lah tempat lepak dan DATINK..hahaha
nie gambar semasa proses kemas mengemas....
Tak terlambat lagi tuk mima invite korang untuk ke MALAY WEDDING EXPO di MID VALLEY....Event akan berlangsung sampai hari ahad nie...terutama untuk yang ada rancangan untuk kawin or betunang or nak gambar post wedding ke hape...sila sila silalah ke event nie....masuk percuma je....
Singgahlah ke THEWEDDINGPHOTOG dan mima kan bagi DISKAUN baik punye...tak jumpe mima pun jumpe je orang len...wihiiiii dan pemplet tu boleh guna till tahun depan rasanye....so boleh la ambik pakej BEST sikit....
OK lar...jangan lupe datang okeh...LOVE UR SUPPORT...
**********
WITH LOVE
cikmima

Comments

Popular Posts