Bercinta di usia senja

Hai korang,
Tajuk entry agak kasar tapi mima just nak share ape yang mima dengar dan nampak maybe akan lalui akan datang yer lah perasaan kasih sayang tuk sesama manusia kan selamanya...cewaaahhhhh tapi tahap kasih sayang terhadap seseorang yang berbeza-beza ye dak? ngeeee.......

Bercinta di usia tua... kadang bila kita sebagai pemerhati kita sendiri kan rasa muak! yerkkkk..... dah tua tapi perangai macam budak-budak skolah yang bercinta monyet....huuu adekah sebab kurang kasih sayang or sepi tak pun perlukan perhatian dari seseorang...

pendapat mima pulak... Bila seseorang tuh di usia yang lanjut diorang pun perlukan perhatian dari anak-anak, kasih sayang...korang tahu tak hati orang tua nie mudah sangat tersentap tue sebab la mereka nie sangat perlukan perhatian..

lately setiap pagi mima pegi kerja mima kan nampak ade couple pakcik n makcik nie bukan men lagi..kalah orang muda bercinta la wei... nak kate suami isteri memang tak lar...tak kan la kau nak manja depan orang ramai siap macam cover cun lagi yg si makcik nie...meow2 happy ever after for both of u.....

Hope kasih sayang mima untuk emak,bapak, fariz and keluarga mima akan selamanya even kita tak kekal pun kat dunia nie.....

p/s:jangan lupe join "moment to be remember giveaway"
**********
WITH LOVE
cikmima

Comments

Popular Posts