Bila PTPTN hantar surat cinta

Hye Semua,

eahhh mima dapat surat dari PTPTN.....ape? PTPTN? cabuutttttttt......hehe ala ptptn relax la mima tak dapat nak pakai blackberry lagik.....belum dapat pakai baju brand mahal-mahal....ha belum lagi pakai kereta sebiji...nampak saya tak mampu lagi nak membayor hutang pihutang mima tuh wahai encik ptptn fahamilah isi hatiku[cewaahhh] kikiki bukan men lagi ye mima.....
 
Ptptn oo ptptn dulu kau membantu ku
kini ku melupakanmu....hihihi
tapi kau tak pernah melupakanku..
kau kirimkan aku sepucuk surat sebagai salam ingatan tulus iklas darimu.....
ku terima dengan penuh rasa syahdu....OMG duitku!!
 
Yer la nak bayar la nie....tapi i paid sikit-sikit ye ptptn...janji xlupe tuk bayar...haha doa-doa la murah rezeki dapat bayar lebih sikit...thanks coz dah banyak membantu time study dulu...event tak cukup..wahaaaaa.....[demand kau mima]
 
tata,

WITH LOVE
cikmima

Comments

Izyan Masri said…
DAPAT SURAT PTPTN ,TERUS LARI 100 METER XD
Far8 budak baik said…
hahaha..aku pun skrg ni
pinjam ngan ptptn ni..
taknk ar surat cinta mcm tu..
hkah3
cikmima said…
izyan|| hehehe tue la psal.ptptn je cabutt...

fa8|| klu x mo nti bile dah abis stdy trus keje n start to pay back oekh.heeeee
Redbloodsnow said…
fuhh/..nasib baik zie dh settle dh PTPTN ni...kalau tak, kdpt gak zie surat cinta gnie :D
cikmima said…
15k..hhuwaaaa banyak tuh nk kna bayar balik :(

Popular Posts