Cokk cok cokk cokkkk [bunyi ayam]

Hye semua,

kenapa mima macam ayam nie.....cok cokk cokk...bukan sebab terkena virus but...went someone came to me and ask question in inglish! i was like...erkk erkkk erkkk chokking huuuu apo ko nak jang?? itu lah pentingnye inglish education [goyang2 tangan] kekeke..... entah la tak ada confident nak balas in inglish coz inglish i bukan bagus sangat pon... serius tak bagus

dan bila tengok orang lain speking even cakap yes no owrite thanks u pun dah rase betapa bagusnya...mereka dengan level of confident..hei mima kau pun boleh.. trangk trang tranfeeeerrrrrrrrr

hold on!
korang nak tau...mima sebut triler jadi trelar..kah kah kah si dia tegur dengan tidak menjaga hati kecikku....huuuu tapi nasib sebut depan fariz xde ahh malu sangat kan..pastu blushing sendiri...ala mima punye blushing xde la nampak coz kulit ni cerah ala kadar je...huuu okay hope akan datang my inglish will improve! gud luck mima..

Tata

WITH LOVE
cikmima

Comments

Izyan Masri said…
YEAHH.ENGLISH MEMANG PENTING ;D
Rashid said…
hhehe.. okeyle tu. Ada pelajar saya kan.. bus.. dia sebut B.U.S *baca cara orang melayu baca.. busy dia sebut b.u.s.y .. gelak saya ..
Redbloodsnow said…
hehehe...kena blaja speaking english yang. tak terkial² nnti..hehe. meh zie bagi tuition free nak? hikss...

tp english zie pun ke laut taw...miahahahah :D
cikmima said…
izyan|| huu tue lah..mmg penting english nih...

Rashid|| cikgu help me! buleh x tutor online...ngeeee

Zie|| jom kt msok clas english education...hehe

Popular Posts