Dapat 7D EOS canon

Hye Semua,
Pagi-pagi lagi mima dah text Fariz

M|| Eh,nape tangan mima nie rasa gatal je eh?? awak nak bagi duit erk.....huuuu tak yah la susah-susah je..heeeeeee

F|| Hahahaha

Dasar tak ada perasaan sungguh,boleh bantai gelak je......huuuuu Then bila petang sikit one of staff kat  opis mima kate "mima,haaa dah sampai dah"...mima pun sengih dan tengok 7D EOS CANON weiiiiiii......yahuuuuuu dah sampai.....Okeh mima dapat PEGANG dan TENGOK sahaja okeh :) Harap Maklum lalalalala........
Hahaha nampak tak gimik disitu....mima siap post kat FB tue dan ramai yang teruja...hehehe mesti orang ingat Fariz bagi mima kan..Padahal memang tak lar kot...tapi Doa doa la kot kot dia nak bagi kan.....ingat duit jatuh dari langit? Cettttttt!!!!!!
Tata
**********
WITH LOVE
cikmima

Comments

Popular Posts