Demi Pelamin anganku

Korang dah beli EH! ke belum..kalau sapa yang dah beli majalah EH! dalam majalah tue korang bole baca tentang isu nie..... mima tak ada lagi pengalaman nie sebab belum kawin lagi....hehehe tapi maybe akan datang tapi takut jugak kan...orang kate nak kawin ni memang guna duit banyak...

Abang mima kawin hujung bulan April nie....mima ade lah jugak tanye berapa cost yang dia dan pasangan dah belanja untuk kenduri nie....dia cakap dalam 40k..... WOW!! banyak gile tue..... and almost 50k........ ade emas ke pelamin anda wahai balang??hehe[jangan ada yang sentap ye]

mima ngan fariz ade jugak la cakap pasal cost wedding budget dalam 35k je??WHAT JE??......nak bandingkan dengan cost sebenar balang tuh dah buat kan mima jadi takut gile...mane mau cari duit banyak macam tu wess....... apekemahalbeno tu yob??

ape pun hope semua berjalan lancar seperti yang dah dirancang...tapi mima still tak puas ati sebab cost tu rse macam melampau-lampau sangat kot...kenduri kat kampung je bukan kat HOTEL....[lazer mulut kau mima]

sorry la ye kut ade terasa ke tapi macam mima cakap,mima xada pengalaman wat majlis kenduri kawin nie...mungkin MINYAK NAIK!! miyahahahaha.........

Comments

nur said…
semakin hari semakin naik kos ni kan...
fenin fenin..
cikmima said…
@nur|| hah tue la pasal...

Popular Posts