"Dilarang masuk" ingatkan cerita hantu....huh!

Mima tertipu! huh....ingatkan movie ni cerita hantu...punyelah berebut ngan FM...nak tengok movie ape...dan dan lah mima pilih nak tengok dilarang masuk sebab dengar nye movie nie guna 5D mark 11....huuu kamera idaman FM tu.....

Bila masuk wayang je yang ade mima ngan FM je...punye lah mima ajak dia balik sebab takut nak tengok movie tue..huuuuu dia pulak bila tau mima takut lagi la dia menyakat!! Bila iklan da start before movie.....semua cite hantu....momok la, karak la.....huh dah cukup tambah keseraman......then ade la dua tiga orang msuk wayang..... fuhhhh nasib bek tp still cuak coz kiri kanan n depan xde sape......

mula-mula movie tue start ade lah rasa takut...banyak yang macam was-was je...mmaye dah set dalam otak yang nie movie hantu kowt....hahaha dah makin bosan tu mima pun  tertido......hahahaha tsedar je time nak abis....tetibe bad mati..apekah???

tanya FM rupenye cite sal derma organ jantung secara paksa....macam tue la kowt alkisahnya.....adehhhhh apekemengong..... too org yang buat movie nie..keep it up okeh..hahaha[takut kna saman kang] ni cume pendapat iklas mima....


************
WITH LOVE
cikmima

Comments

Popular Posts