Happy Bufday In Advance to FM

Selalu pun nak in advance sebab gila kuasa....biarkan :) okay disebabkan ade sedikit masalah yang tak di ingini... Surprise party dah tak berape nak surprise coz takut tuan punya badan tak mo datang... Cittttt takut wooo....... Dan2 mima nak buat kejutan...mima yang terkena kejutan dulu....ok pasal hal tu better diam kan je dari bagi tahu satu dunia...heeee.... so mima bagitahu dia yang mima nak buat makan-makan skit untuk bufday dia.....TERHARU tak???? heeeeee... dan nie was my first time to selebrate bufday untuk BF kat rumah dengan sokongan family...thanks too very supportive family i had.....love u all.......
Kejutan yang tak berapa nak terkejut lagi,mima bagi tahu yang mima ade cal MAK fariz tuk join the club tuk surprise kan En.FM...wihiiiii and ade call kak shida......invitation undercover..... next year la nk surprise okeh!
Dan tlong jangan buat hal lagi......tlong ye....[plz take note! FM]
**********
WITH LOVE
cikmima

Comments

Popular Posts