Dinner @ Bora Ombak

Hye semua,
First skali nak ucap thanks la banyak to along ngan kak kay coz belanja mima ngan fariz makan di bora ombak....tq tq b4 this ade dengar je la bora ombak tapi tak pernah tercapai akal ku nk pegi tempat macam nie.... yer la mima kan Sakai sikit nak pegi tempat yang ade class nie...huuuuuu lagipun i takut u....

Takut? bukan pasal ade hantu ke hape tp mima takut tak tahu nak order ape..kikikiki sebab mesti nama pun pelik-pelik je nak sebut padahal nasi goreng kampung je.... lagi satu macam mana nak order teh ais puas mima belek menu tak ado pulak? huuuuu....kang sebut lain-lain kang takut dapat senduk...hahaha dan akhirnya mima minum "ice lemon tea" ngan makan chiken chop yang super puas ati...Salad yang makan mula-mula skali pun best jugak.....wohooooo

Sambil-sambil tue dapat jugak kitorag kelas motivasi secara percuma...heeee seronok dengar orang bercerita nie... Banyak tips-tips berguna lagi-lagi pasal business memang semangat mima dengar....Thanks a lot..
***********
WITH LOVE
cikmima

Comments

Popular Posts