Info || Pre Wedding untuk?

Hye Semua,
Untuk? suka-suka....sebab korang banyak duit or sebab korang suka bergambar atau sebab rasa diri korang BEST IN THE WORDL.....hahaha mungkin ada yang tahu untuk ape perlunya pre wedding nie....Tapi ada jugak setengah yang tak faham fungsi sebenarnya pre wedding nie... meyh mima nak story ape yang mima nampak kegunaan pre wedding nie......

  • Gambar PRE WED boleh guna untuk buat banner or BUNTING untuk petunjuk jalan ke majlis perkahwinan korang
  • Boleh jugak buat KAD JEMPUTAN...
  • Gambar tue boleh buat GUESS BOOK untuk tetamu yang datang ke majlis korang then boleh lah sain-sain dan tulis ucapan ke kan...nanti lepas kawin korang bleh tahu..eh minah tue datang...siap tulis "Berani kau rampas laki aku"...kikikiki memang tak la kan nak tulis macam tu...mesti tulis...selamat pengantin baru ehem ehem ehem dot dot fulstop...jadi menda tuh boleh jadi kenangan untuk korang baca akan datang :)
  • Boleh jugak buat satu album untuk tatapan tetamu yang datang before korang pak pak pung pung berarak pegi kat pelamin nuh...heeee
  • Selain tu boleh jugak buat gambar dalam framming letak side kiri kanan dalam pejalanan korang ke pelamin so menda tue nampak nice gile...orang datang pun dah macam pegi galeri tahu...
  • Lepas abis kenduri semua...gambar tue boleh letak kat rumah pulak sebagai deco deco deco...so kan dah jimat disitu...akan datang kalu ade gado-gado manje bleh la tengok kenangan saat-saat bahagia tu balik "yang yang dulu yang kurus kan..body semut itam....hehe"start puji memuji...huuuuuu
Sekarang nie mima prefer pre wedding concept sebab menda tue buat orang berminat nak tengok dan nampak lebih di ingati lar...selalunya kalau yang ada pre wedding mima akan tanya concept ape yang diorang suka...kalau yang no idea tuh...mima n FM bagi cadangan then bila setuju kitorang okeh je...siap sedia untuk senyum!!... LOVE THIS JOB...
tata
***********
WITH LOVE
cikmima

Comments

Popular Posts