Itu nak ini nak

Hye semua,
Kalau nak di ikut kan duit gaji nie memang rasa tak cukup ye la itu nak ini pun nak jugak macam-macam nak beli dan akhirnya jadi tak beli pape pun sebab takut tak cukup sampai gaji nextnye....heeeeee tak pun kau memang kedekut mima...hahaha uishhh.....ape pulak mima just berjimat lol!

Okay... takat gaji ciput memang tak lar nak beli macam-macam event takde anak-anak tuk ditanggung...huuu berangan dulu lar..kot-kot akan datang nak ade business sendiri boleh la jadi lady boss....kamu buat tu buat nie buat buat.....[kejam je

Lagipun mima bukan la jenis yang ikut sgt fesyen semasa..so duit tuk kearah tu kureng sikit lalalala......kalau makeup pun ala ala orang dah nk mati punye makeup...bukan main pucat lesi lagik...hahahaha sampai F kate...letak la PINK PINK PINK sikit.....demand kau!xmo la pink.....segan la...
tata

WITH LOVE,
cikmima


Comments

nur said…
mima, kena pandai urus uang!
itu sume nafsu..kne bijak kawal..lagi2 time SALE!!hahhahha!
cikmima said…
@nur: yup kna pndai urus wang lar.huuuuu tp dpt pun ciput...mcm mne? ngeeeeee

@usagi: mima ske SALE! haha

Popular Posts