Kek Harijadi KHAS untuk FM

Alhamdullilah ape yang dirancang jadi seperti yang dah di plankan....hahaha Cakes ni ditempah khas kire dua bulan yang lalu.....cewahhhh sangat excited kan... FM pun excited tengok cakes nie...wihiiiiii terkejut kau!! yer la mane taknye kan...cakes yg ade camera idaman tuh.....okeh bleh la tido lena skit sebab camera idaman kolbu dah dapat kan....hehehehe tapi yang nie x bleh gune pulak..ye x?

jadi menjadi lah lakonan ku selama nie...tapi ade terkantoi skit bile kak ngah terlepas cakap tuk one days before....hehehehe tersengih2 kau....hahaha mesti tak sngke dpt kek mcm ni kan.... sampai sayang nak potong....citttt........

Thanks to those yang datang..... Kak long & Family, Kakngah & Family, Blang, kakak, fad, emak.....dan family FM pun datang mak, ayah, bella n jijan,adik ira.....semua-semua yang de lar eh....mima memang buat private session just untuk family and KHAS untuk FM......

I love u more then u LOVE me....heeeeeee hope sussces on what u do,may god bless u and us, hope hubungan kita nie berkekalan...

p/s: kek nie mima tempah dengan Baking Project
**********
WITH LOVE
cikmima

Comments

Masmira Masri said…
aku suka cake nih gerammm
cikmima said…
@masmira || camera idaman dia tuh.....aku tempah dr bulan 2 ari tuh....huhuhu

Popular Posts