Kenapa saya suka pakwe saya?

Sebab dia BEST!!!
Ini list kenape mima sayangkan dia[poyonye minah nie] WHATEVER!!!!! ape orang nak cakap...gediknye perempuan nie...ye mima memang gedik pon...tak kesah nak cakap ape...khas untuk FM...I do love u forever...
  • mima suka tengok fariz KETAWA...Hahaha happy sebab fariz happy bila dengan mima
  • fariz suka MENYAKAT mima...kadang sampai tak mampu nak melawan...kadang rasa fedup! tapi bila dia xada mula la rasa sunyi...Huuu mendalam sungguh...
  • suka bila even pegi dating pun kadang bawak EMAK skali keluar...Tue pun fariz yang tanya ngan mak & fariz ada cakap nak jaga emak mima akan datang...Baiknye awak
  • kadang2 tetibe dpt msg "I LOVE U" takpun "I MISS U" even time tue tau dia tengah sibuk dengan kerja dia...yang best siap dapat mms cartoon yang pegang ballon sambil said i love u...owh terharu...
  • even dalam seminggu b banyak kerja tapi ada jugak curi-curi MASA untuk jumpa mima dan curang ngan mima..hehehehe ngaku CEPAT!
  • suka bau PERFUME fariz "victoria secret"
  • fariz suka kentut postpon...[sorry b this is ur secret] Kahahaha...
Ermm banyak lagi lah yang mima nak listkan...orang kata tengah bercinta memang semua indah belaka...tapi even tengah ada masalah pun mima boleh melawak dan buat dia ketawa...chill la beb...just jangan buat keputusan terburu-buru...even one day kita tak besama i still do love u forever [dah mula sedih da] heeeee AND ape yang fariz suka tentang mima...okeh sila kembangkan hidung anda mima 00 [kembang lagi] oo [kecik tak kembang pun] OO [okeh saiz kembang nie okeh banyak udara boleh masuk]
  • b suke sayang sengih dan gelak pasal semua tu akan buat hidup b happy...
  • sayang buat hati b jadi tak kuat dan sayang dalam sangat....
  • mulut sayang slalu kata kan perkataan yang b senang untuk jadi lebih sayang kat awak...
  • sayang ada hati yang baik dan slalu akan fikir kan b....
**********
WITH LOVE
cikmima

Comments

Fizalinolie said…
Assalamualaikum dear... Slmt berkenalan. Datang terjah dari blog Abg Ben tanpa segan silu ingin berkenalan dengan awak... Nanti kalau ada masa singgahlah ek ke blog saya DI SINI yer.Keep in touch dear. Happy blogging.. Yeahh!!
cikmima said…
@fiza|| w'salam,thkns sudi dtg blog mima....nti mima singah okeh....hapy bloging to u too...

Popular Posts