Love Contest|| Ariana's Story 1st GA

Nak join GA nie....... GA nie dari Ariana's Story...syarat2 penyertaan ialah seperti berikut...untuk yang berminat meyh la join sekaki...


1-Letak atau copy paste je gambar kat atas pada entri korang. (Tak wajib kat sidebar pun.)
DONE

2-Buat satu entri yang paling simple tentang "Ariana's story 1st GA".
DONE

3-Tak perlu tag kawan, tapi terimakasih banyak kalau sudi tolong tag juga..:)
DONE

4-Dah siap tu, sila tinggal kan link korang kat ruangan komen di entri ini, ok.
DONE

Mudah sangat nak join GA nie.. Kalau menang dapat home deco ala English tu... boleh la mima hadiakan untuk emak mima sebab dia pun fan barang-barang english...Tarikh tutup penyertaan ade lah pada 9 Mei 2011...
***********
WITH LOVE
cikmima

Comments

ariana's said…
time kasih sudi join ye:} Good luck!
cikmima said…
@ariana's || okey :)

Popular Posts