Love GiveAway|| SAUDAGAR MUSAFIR CHEESETART GIVEAWAY..!!

Okay untuk yang nie pulak mima anak join saudagar musafir cheesetart GA..nampak menyelerakan je gambar-gambar tart nie dah tentu rasa dia mesti best punye confrim la wesss.......nyam nyam rasa lapa pulak tengok tart nie comei sungguh....
Alamak aii tapi just untuk org terengganu je bleh dpt tart ni untuk yang luar dari terengganu akan dapat hadiah lain...pemenang akan dipilih randomly.....kan adil dan saksama gitu....hihihi.......klu menang mima nak tart jugak....demand kau mima....

untuk terma & syarat-syaratnye:
** Copy banner saudagar musafir kat blog - DONE
**Entry & Link kan ke saudagar + crita serba sdikit ttg GA nie - DONE
**BE FOLLOWER blog saudagar musafir online sebab dia akan follow anda balik - DONE
**Tingalkan link post entry ke bahagian komen post saudagar musafir - DONE
Tarikh tutup join giveaway nie pada 30 mei 2011...selamat maju jaya untuk diri sendiri...hehehe
**********
WITH LOVE
cikmima

Comments

fyna said…
nak join gak la...
fyna ade wat segmen...
jemput join...
cikmima said…
meyh la join...join give away mima skali ye
woot woot lapa lah you.haha
neway i da follow you :)
cikmima said…
@nurul natasya amir||owrite, tq

Popular Posts