MakeUp

Pukul 2.00 pagi tak tido lagi budak mima nie.....tengah tunggu FM upload gambar fresh from melaka...excited bukan main lagi sebab pengantin pakai baju warna putih....yer la bila putih gambar nampak mahal.....mewah...mima tengok gambar dah macam kawin kerabat-kerabat je..huuuu pic dia nanti mima buat entry lain okeh....

Nak cerita pasal gambar nie...gambar ni masa baru je sampai kampung..rasa macam tak nampak pic nie mima makeup dalam kereta....Bebulu je fariz nengok mima makeup...Tergelak-gelak dia coz cakap muka mima macam BADUT.....i x kisah makin banyak mima letak eyeshadow  colour SILVER lagi..kih kih kih

Memang pecah perut je lah kalau dah dalam kereta tuh...hahaha "macam2 la kau nie" adoi..... boleh tak jangan nak bergurau je...hahaha tengah syok2 makeup boleh plak time tu nak men break banyak kali....nak kena CUBIT ke? ngeeee...
**********
WITH LOVE
cikmima

Comments

Popular Posts