Malay Expo || Part 2, Part 3.........

Hehehehe budget je banyak part.. Okay entry nie panjang coz mima nak membebel yeah.... Aktiviti nie berlaku sekitar expo berlangsung.... And sudah tentu lah mima duduk di THEWEDDINGPHOTOG....ade nampak mima ke? hahaha okay part tu tak penting...
 
Date Malay Expo || 7hb, 8hb, 9hb dan 10hb April 2011
Tempat || Exhibition Mid Valey
Sehari Sebelum mima datang tuk tolong tengok je...heeeee maaf ye kawan-kawan..tak tahu nak tolong ape....kira datang tu bagi sokongan padu la tu yeah..... Sebelum dapat masuk untuk kemas-kemas ade masalah yang happen antara organizer ngan mid valley... So kitorang semua kena tunggu till selesai... Ape masalahnye tak dapat nak bagi tahu.... Takut.....haha
 
The days opening mima datang Mid Valley tu pon time nak closing dah....  8hb tak pergi expo coz ade pre wedding aisha N Sham di tasik perdana... Ahad mima menepek di mid valley sampai closing..... Thanks untuk yang dah booked wedding event dengan THEWEDDINGPHOTOG....diorang kan bagi yang TERBAIK punya lowh....Tapi untuk yang tak sempat nak booked....jangan lepas kan peluang dalam minggu nie okeh... jom layan pic mima...hahaha blog sy mesti banyak gambar mima kan....wihiiii
**********
WITH LOVE
cikmima

Comments

Popular Posts