Merancang masa depan

Hye Semua,
Semalam mima pergi ke galeri T.H.E P.H.O.T.O.L.I.C.I.O.U.S sebab teman fariz pergi hantar PC kat sana... Kat sana kitorang jumpa kak kamalia dan Along.... sebelum ni dah pernah jumpa diorang nie tapi tak da la borak banyak sangat..biasa la mima jumpa sekali dua memang baik je budak mima nie...padahal mima jenis yang banyak cakap...Heeeee

Masa kat galeri mima banyak dengar cerita kak kay... dan dia sik cakap "korang cepat kawin" heeee ye akak memang nak kawen tapi duit tak cukup lg lowh...hehehe mima sangat suka dengar pengalamn ngan cerita2 orang berkejaya ni sebab tuk semangat kita balik akan datang...i DO LOVE business... tapi tak reti :(

bila dah siap set up pc kitorang bergerak ke BORA OMBAK......nie first time ye mima pegi...sebelum nie pernah dengar nama kat dalam tv je...[saya memang anti sosial] mima jarang nak keluar-keluar selalu pun duk rumah...sekarang je slalu keluar coz fariz rajin bawak mima berjalan...huhu berjalan mane pun.pergi jumpa customer..cettt.....tapi mima x kesah :)

Tips Untuk Permulaan kerjaya Photog
ANDA PERLU MENJAGA AKAUN ANDA!! sangat penting sebab dengan cara nie baru lah kita tahu kita untung ke rugi dalam tempoh perakaunan tu...Dan banyak menda lagi yang kak kay sharing dengan kitorang...sangat banyak menda yang buat mima lebih fikiran terbuka  untuk berfikir..... insyallah kitorang sedang merancang untuk sesuatu.....

Tata
**********
WITH LOVE
cikmima


Comments

Popular Posts