Movie - Just Go With It

Cerita nie sangat lawak okeh....dan mesti pegi tgok tapi 18 tahun ke atas sahaja je lah ye... Wihiiiii kisah nie tentang seorang laki yang tak percaya dengan perkahwinan....So bila tiap kali dia nak knal dengan perempuan dia kan cerit pasal masalh dia dengan isteri kunun2 macam dia dah kawin la...hehehehehe sampai lah dia terjumpa sorang perempuan nie yang dia rse terpikat tapi ada sikit salah paham sebab gals nie tak nak jadi perampas....[sebab cerita zaman silam]

yang jadi lawak nye laki nie adelah seorang doctor surgery....lawak gile time pesakit2 dia datang....hahahahaha serius memang gelak kuat-kuat.... for those yang tengah berduka lara meyh la tgok movie nie memang hilang la serabut di kepala......

Lastly, laki nie terpikat dengan pembantu klinik dia balik...nak tau macam mana sah-sah kena pegi tengok kan.....
**********
WITH LOVE
cikmima

Comments

Republic Aku said…
sudah tengok,moral cerita ini,cinta memang indah jika tak nampak di depan mata.
cikmima said…
dan lawak sgt kan

Popular Posts