Mula mengenal Starbuck

Hye Salam,
Korang selalu lepak starbuck x? well disebabkan mima adelah seorang yang anti sosialisme masa zaman-zaman kegemilangan sekolah...huuuu bukan tak ada kawan langsung ye.....tapi maley nak join kalau melibatkan cost yang banyak.....huuuuu okeh pengumumman... SAYA X PERNAH LEPAK STARBUCK!! sakai kan?? heeeeee to me...untuk beli satu gelas dengan harga yang mahal tu sangatlah tak berbaloi....baik duk rumah dan minum sampai buntang...hihihihi

Yang sebenarnya mima rasa terpukul...AWWWW......... on this conversation...

Balang[abang mima] || kau slalu lepak starbuck x?

Mima || ermmm.......xpnah lol! buang duit......[kedekut sungguh]

Balang || Nah ambik voucher nie...... nanti tulislah "Pengalaman pertama ku minum air starbuck"

Mima || Bak meyh....... free nak lar......

lepas tue mima pegi offer kat fariz voucher starbuck kat fariz sebab dia cakap dia slalu pegi minum kat c2....hambik la hai...... Saya tak heran kowt....lalalala
tata
***********
WITH LOVE
cikmima

Comments

MAMALOVEYOU said…
bagi org2 yg banyak duit dan gaji ribu riban leh laaaa minum kat ctu......dik leh geng lerrr.....bukan sakai, tapi kita berdua berjimat cermat.......;)

Popular Posts