Our planning - Pre wedding video

Hye semua,
Cerita nie adelah only de planning okeh..."Zaman dah maju dunia dah moden" hehehe...... okeh untuk video pre wedding kitaorang...ermmmm ade ke video tuk pre wedding mima nie??sebab ari tuh mima borak dengan FM....macam nie ceritanye..heeeeee [sambil pandang keatas okeh]

M|| Awk,nanti mima nak Video pre wed okeh....

F|| Ahh,xde mengada lah...nanti kalau awak nak jugak...sy tak nak masuk dalam video tu...

M|| Haaa,bagus jugak...mima kan gila kuasa so gambar mima je banyak....puas ati..yahuuuuuu!! [sambil senyum lebar]

F|| Bila part saya je...saya masuk kaki sebelah....tangan separuh,kepala sikit.......hahahaha[kejam!]

M|| buat sakit ati je....huh!

Cancel je la kalau macam tue..nak hire videographer bukan nye singgit dua ringgit tahu tak..semua tue cost yang kita kena keluarkan....orang nak ambik FM pun kna kuar belanja yang besar....TAPI FM jugak balik offer pasal nie....

F|| Ingat nanti kita punya kan buat video macam mne kita kna....pung pang pung pang.........[mima mula berangan okeh] ok x? awak paham x? best kan?

M|| Hahahaha.....Paham2....best2......yahuuuuuu.......

Untuk yang tak tahu macam mana kitorang kenal boleh la baca entry Rosmima & pasangan tak pun yang nie yahuuu dah ade "pasangan" ... gila excited kau mima....muntah hijau biru pinkkkkkk......
tata
**********
WITH LOVE
cikmima


Comments

Popular Posts