Pameran Perkahwinan Di PWTC

Bila pergi tempat pameran macam nie kelebihan yang kita akan dapat ialah DISKAUN!! Ingat ye untuk yang bakal berkahwin dan nak pakej yang berbaloi anda perlu rajin kan diri untuk turun padang rajinkan kaki untuk berjalan dan rajinkan otak untuk buat pilihan, bandingkan harga,bandingkan HASIL KERJA.... Haaaaa.... MEMANG BEBALOI la...naseb bukan mima yang nak kawin kan...... :)

Banyak sangat pilihan yang ada.....teruja jugak tapi belum lagi turn mima....huuuuu okeh.....mima just ambik ape kertas yang dorang hulur...ade jugak yang berkenan tapi diam diam diam......hahahaha
**********
WITH LOVE
cikmima

Comments

sobri yaacob said…
menarik..tempat ni....:)
cikmima said…
yup...menarik dan rse nak kawin copek..hahaha
KSWSK said…
selain tu leh carik idea tuk konsep wedding kita nnti..
Izyan Masri said…
BEST KALAU DAPAT PEGI.TAPI TAK CUKUP UMUR LAGI XD
cikmima said…
xpe...pegi cuci mata je....hehehe
Fina Fento said…
alangkah bestnya kalau dapat pegi..
cikmima said…
next time ade malay wedding expo...kat midvalley..meyh la meriahkan suasana....

Popular Posts