Photo booth was a great idea

Pernah dengar tak pasal photo booth??? Style macam ni orang luar ramai la buat tapi  mima rasa kalau kat m'sia nie tak berapa ramai lagi yang buat.... photo booth nie adelah satu ruang untuk bergambar dengan pengantin....macam-macam aksi boleh buat dan yang selalu nya kawan-kawan rapat lah yang paling kecoh dalam session photo booth nie.....

mari cuci mata tuk tengok photo booth.....
Sumber|| the wed hub
cantik kan bila ade satu side macam nie dan rasa mesti meriah majlis bila ada kawan yang sporting gile untuk join session bergambar di photo booth majlis perkahwinan korang....sure meriah la weiiiiii
***********
WITH LOVE
cikmima

Comments

Popular Posts