Pre Wedding || Aishah & Shamsul

Tempat|| Taman Tasik Perdana
Konsep||English Style

Seperti yang dah diwar-war kan on the date 9hb April 2011 adalah hari untuk pre wedding yang berkonsepkan English Style...... One day before kitorang jumpa couple ni...siap teman dorang pergi beli baju di danau kota...hehehehe siap bg cadagan baju ape yang patut dibeli........ then kongsi crita pasal SABAH......nanti nak pergi sabah..bole pegi tengok REFFELLSIA[btul ke ejaan nie?]....heeeeeeeeee..tapi sorry to korang berdua coz bersauna di dalam kereta...ape-ape pun meyh JOM layan gambar....
untuk gambar yang seterusnya or lagi........ Tengok lah dekat FB Fariz Muhazir Theweddingphotogs........kalau ade jugak yang berminat macam konsep-konsep nie...meyh la booked dengan FM......mima pun suka menda-menda mcm nie.....excited nak buat orang happy..... 
**********
WITH LOVE
cikmima

Comments

Siti Arinah said…
singgah baca di sini...
sy br je jd student baru dslr...
pic'2 mima nie boleh dijadikan bahan rujukan...
nice to see the pic'.
Redbloodsnow said…
eee nice ar! Zie so far lom lg buat pre-wedding shoot. rasanya tak buat kot...hahaha. budget duit maa..hiksss :D
cikmima said…
siti arinah: thanks coz suke..... slalu lah datang singgah sni ye..

redbloodsnow: kami nk sponsor pre wedd kamoo....email mima kalau berminat ye :)

Popular Posts