Prepared Guess Book || Rafizi & Hana

Guess Book?
korang tahu tak ape kegunaan guess book nie......ala buku tetamu... wihiii tak paham lagi? sila hantuk kepala ke dinding... buku tetamu nie kiranya macam tetamu yang hadir boleh lah tulis ucapan untuk pengantin sebagai kenangan hari tua mereka...hahaha HARI TUA ye!

So mima kena sponsor GUESS BOOK untuk mereka ye.....mima planning nak buat macam ranting pokok then sangkut kan note-note tue di atas ranting....boleh JIMAT dan KREATIF ye....tapi tue semua masih dalam perancangan la... entah okay ke tak lar planning nie kan.....tunggu dan lihat...
**********
WITH LOVE
cikmima

Comments

Cik Cempaka said…
kreatifnyer idea...
Redbloodsnow said…
kreatif idea tu mima :) tp kan dear...kat kuching kan, if weols tak buat majlis kat dewan. amattttt lah tak pernah org cnie berguest book bagai taw...hehe
cikmima said…
Cik Cempaka: Trima kasih...mima search internet la..hehehe menda nie mcm best dan tak ramai orang buat lagi...

redbloodsnow:akak buat la..sebab lepas kawin nti boleh bce blik ucapan orng tuk akak...hihi

Popular Posts